Revija Anima obdaruje svoje bralce

Revija Anima je medijski sponzor dvodnevne konference “Dinamika travme in poti njene integracije”, ki bo 8. in 9. 2. 2020 v City Hotelu Ljubljana.

Slika: Pixabay

avtor

Revija Anima v sodelovanju z Institutom IPAL, organizatorjem dvodnevne konference “Dinamika travme in poti njene integracije”, želi razširiti novico o konferenci po družabnih omrežjih in omogočiti prost vstop na konferenco trem osebam.

Veseli bomo všečkanja, deljenja in komentiranja objave, v sredo, 5. 2. 2020 po 9.oo uri bomo med bralci izžrebali tri brezplačne vstopnice za konferenco “Dinamika travme in poti njene integracije” ali knjigo “Notranji svet travme“. Zahvaljujemo se vam za spremljanje naših vsebin.

Revija Anima podarja svojim bralcem:

  • 1x vstopnico za konferenco za soboto, 8. 2. 2020
  • 1x vstopnico za konferenco za nedeljo, 9. 2. 2020
  • 1x vstopnico za predavanje na konferenci po izbiri

Če se konference ne morete udeležiti osebno, boste prejeli po pošti knjigo “Notranji svet travme”, avtorja Donalda Kalscheda.

Glavni urednik revije Anima, Simon Habjan bo 5. 2. 2020 izžrebal 3 osebe, ki bodo prejele omenjena darila. Žrebanje bo javno in objavljeno na fb strani revije Anima.

V nadaljevanju si lahko ogledate program , ki bo v City Hotelu Ljubljana 8. in 9. februraja 2020.

Za udeležbo na okrogli mizi v soboto popoldan v okviru konference “Dinamika travme in poti njene integracije” so na voljo brezplačne vstopnice, ki pa jih je treba vnaprej rezervirati na akademija@ipal.si, prevzamete jih na registrskem pultu ob prihodu.

Morda vam bo všeč tudi

X